kinesiska bollar

Kinesiska bollar: vad de är, vad de är till för och hur man använder dem

kinesiska bollar. Vad är de, vad är de till för och hur man använder dem? Lär dig hur denna kvinnliga erotiska artikel stärker slidmusklerna och tonar bäckenbotten.

Sprutar

Vad är och hur man sprutar: kvinnlig utlösning

Vad är och hur man sprutar? Typer av kvinnliga sexuella vätskor. Skillnader mellan sprutande och kvinnlig utlösning. G-punkt och klitoris stimulering.

Vad är BDSM?

Vad är BDSM? Bondage, Domination och andra sexuella handlingar

Vad är BDSM? Vad är Bondage, Disciplin, Domination, Submission och Sadomaso? Konsensus och säkerhet i dessa alternativa sexuella metoder.

Sexarbetares advokater

Juridiska tjänster som tillhandahålls av en advokat till en sexarbetare

Juridiska tjänster som tillhandahålls av en advokat till en sexarbetare. Situationer och fall där advokater ger råd, representerar och hjälper prostituerade.

Singelarenor Barcelona

Barcelona singelplatser: Snooker, Mirablau, Bing Bang Bar ...

Urval av Barcelonas bästa singelställen och barer för singlar: Snooker, Mirablau, The George Payne, Le Noire, Alfa Bar, Bing Bang Bar, Duvet ...

Sex i lyxbilar

Sex i lyxbilar: sexuella metoder och positioner

Sex i lyxbilar. Tips för att knulla i en bil. Sexuella metoder och positioner i en sportbil: avsugning, onani, 69, Amazonas, valpen ...

Yoga och sexualitet

Yoga och sex eller hur man kan förbättra sexualiteten med asanas

Förhållandet mellan yoga och sex. Rekommendation av asanas, sexuella ställningar och Kundalini-tekniker för att förbättra sexualiteten. Positioner för att öka libido.

Spotta

Spott eller silverregn: salivspel i BDSM

Spott eller silverregn är en BDSM-övning som bygger på att spotta på partnern. Möt dessa sexspel där saliv blir en fetisch.

Dask

Spanking: spanking the ass without and with BDSM sex toys

Spanking är en BDSM -praxis som består i att smälla röven. Dessa kan ges för hand eller med sexleksaker: spade, piska, käpp ...

Shibari Bondage

Shibari: Japansk bondage eller konsten att erotisk bondage

Japansk bondage kallas Shibari. Liksom alla erotiska band kräver det en typ av strängar och användning av en teknik. Känn försiktighetsåtgärderna för att utöva det.

Tidigare inlägg