Den romerska duschen eller emetophilia

torsdag, 24 december 2020

Vi vet redan att sex kan vara väldigt varierat och att människor, när det gäller jävla eller njuter av det, har mycket olika smaker. Vad som kan göra mig helt kåt kan göra dig kall som ett isberg. Och vice versa. Det är därför de säger att världen är världen. Det finns de som går vilse när de tänker på en knubbig big-ass och bystig vildsvin, det finns de som tvångsmasturberar att föreställa sig att de slickar foten av sin favoritskådespelerska, det finns de som blir galna av lust när de funderar på en mager tjej, det finns de som behöver ha pincett på sig. bröstvårtorna vrids av glädje och det finns de som, även om det verkar konstigt, tycker att kräkningen är spännande, ser dem kräkas eller direkt kräkas på dem.

Denna handling, att kräkas eller kräkas på någon med erotisk avsikt , kallas den romerska duschen . Varför? Eftersom det antas att de som deltog i dem i Bacchanalia i forntida Rom framkallade kräkningar för att fortsätta äta mer.

Oavsett om ursprunget till namnet är sant eller inte, är sanningen att denna sexuella praxis har ett vetenskapligt namn. Det namnet är emetofili och med det heter det som anses vara en parafili , det vill säga en praxis där nöje erhålls genom en aktivitet som skiljer sig från den traditionella sampulsen.

Om man undersöker historien om denna parafili, kommer man att se att det var 1982 när man började prata om det. De som har studerat det bekräftar att emetofilen upplever sexuell upphetsning när de stöter på en djup erotisk laddning i sekvensen av kramp, utvisning och lindring som åtföljer kräkningar.

De som aktivt älskar den romerska duschen (det vill säga de som gillar att dricka och framför allt dricker över andra) talar om ett spännande "dunkande i matstrupen" och jämför det till viss del med utövandet av kropps- eller ansiktsutlösning eller Om det är en gruppövning, med bukkake, den sexuella övningen där flera män utlöser samtidigt eller successivt (det är svårt att samordna orgasm hos flera personer) på kvinnans ansikte.

Emetofili

Typer av emetofili

Studier som har utförts på denna parafili har fastställt att emetofil upphetsning kan erhållas på olika sätt:

  • Ser någon kasta upp.
  • Kräkningar själv.
  • Att provocera någons kräkningar.
  • Kräkningar på någon.
  • Kräkningar ensam eller någon annans könsorgan.
  • Lyssna på någons kräkningar.
  • Kräkningar i någons mun.

Dominans och underkastelse i den romerska duschen

Ingjutning på någon kan övervägas, i viss mån, en modalitet av Domination praxis. Den som du vill bli förstärkt är tvärtom relaterad till inlämningsmetoder. Den som tar emot andras kräkningar och vid många tillfällen tvingas svälja den, upplever utan tvekan en känsla av förnedring som gör att den romerska duschen till stor del kan betraktas som ett sexuellt spel som är typiskt för BDSM-praxis.

Hur som helst, både i en situation och i en annan, oavsett om det är den passiva delen (den som tar emot kräkningen) eller den aktiva delen (den som kastar bläckfisken), är det absolut nödvändigt att kräkningen dyker upp. Men kräkningar är inte något som sprider sig bara så. Den som kräks är för att de är sjuka eller för att de plötsligt känner en illamående som orsakas av något obehagligt. För att träna den romerska duschen måste du framkalla kräkningar. Du måste provocera det.

Hur? Det finns de som gillar att älskaren att kräkas med fingrarna och det finns de som pratar om hur övningen av djup hals eller mun jävla kan vara ett utmärkt sätt att få den andra att kräkas så att de kan nå den romerska duschen. Att sätta kuk hårt i botten av halsen och trycka på den om och om igen är ett mycket effektivt sätt att provocera illamående reflex som, förr eller senare, kommer att göra den som är knullad hård och oralt.

Barf

Spänning och avsky

Enligt sexologer har denna sexuella praxis som vi talar om, djupt inne mer än en parallell med den gyllene duschen, copro eller de erotiska-parafila metoder där på ett eller annat sätt avföring och urin. I båda finns det en korsning eller åtminstone en närhet mellan lust och avsky. Det är vid denna kontaktpunkt eller korsning där älskare av den romerska duschen finner nöje. Det är därför överraskande för dem som inte delar smaken för denna parafili, där de som finner spänningen.

Liksom alla extrema sexuella metoder är den romerska duschen inte en metod som sexarbetare tenderar att inkludera i sina tjänster, även om det alltid är möjligt att hitta en lyxprostitution som inkluderar den.

Som med alla fetischismer och parafilier bör det endast anses vara riktigt allvarligt att hitta en direkt koppling mellan kräkningar och sexuell upphetsning om personen som lockas till denna sexuella praxis bara kan bli sexuellt upphetsad på detta sätt och om han eller hon bara och uteslutande tänker på relationer när de inkluderar denna typ av praxis.

I vilket fall som helst rekommenderas inte den romerska duschens återkommande praxis. Potar är regelbundet dåligt främst för matstrupen och magen, men också för tänderna och tandköttet. Återkommande kräkningar orsakar också förlust av vatten och elektrolyter.

Kräkningar