Fotfetisch

torsdag, 18 februari 2021

Kanske är de inte den vackraste delen av vår kropp men det finns män (och även vissa kvinnor) som älskar dem och som inte kan kontrollera det högsta i sin libido när de funderar på eller rör vid eller berörs av dem.

Vi pratar om fötterna, ett område i vår anatomi som vissa människor (möjligen mer än vi tror) tycker att det är super, super, super spännande. Jämnare än könsorganen eller ibland själva sexuella handlingarna.

Denna erotiska attraktion mot fötterna är en av de många existerande fetischerna och kallas tekniskt podofili. Podofili bör inte betraktas som en störning eller en sjukdom. Liksom all fetischism bör den bara störa när du oundvikligen måste tillgripa den för att kunna ha sex. Om det hände skulle vi prata om parafili. Om inte, bör fotfetischism bara betraktas som en personlig smak, något som är avsett att göra sexlivet rikare och mer varierat.

Att hitta ursprunget till en fetisch är inte mycket meningsfullt. Varje fetischist kunde ge olika förklaringar om hans ursprung. När det gäller "fotfetisch" (det är vad podofili kallas på engelska) kommer vi inte att göra ett undantag. Men vi kommer att påpeka något: fötterna är ett särskilt känsligt område i vår anatomi. Cirka 7000 nervändar når dem, vilket gör den till en av de viktigaste erogena zonerna i vår kropp. Vissa neurologer påpekar också att könsorganen och fötterna är angränsande områden i vår hjärna. Detta kan ge en förklaring till det faktum att en man kan bli sexuellt upphetsad genom att titta på kvinnans fötter.

Fotfetisch

Typer av fotfetischism

Fotfetischism kan ta många former. Det räcker att titta in i internetens bottenlösa grop för att överväga tusen och ett sätt att öva fotfetischen. Från utövandet av "fotdyrkan" eller fotdyrkan (så typiskt för BDSM-universum där en undergiven måste hyra fötterna på hans Domina) till tortyr av foten med varmt vax, tända cigaretter eller atudura av samma där. är många saker som "sexuellt" kan göras på fötterna eller kan göras med dem.

Det finns de som gillar att kyssa, massera och slicka fötterna. Det finns de som upplever nöje bara genom att titta på dem eller genom att se dem gå på vissa ytor. Vissa människor blir upphetsade när de känner sig trampade av dem (denna metod kallas "trampning"). Och det finns de som inte är så glada att se på den bara foten som de skor som passar dem. Vanligtvis, i dessa fall, hittar fetischisten sitt fetischföremål i en viss typ av skor.

Högklackade skor är vanligtvis det prototypiska fetischobjektet när vi pratar om denna typ av fetischism. Mer sensuella och snygga, höga klackar är ett slags symbol för det feminina. Genom att dyrka det objektet tillber fetischisten på något sätt kärnan i kvinnlighet.

Fotfetisch

Spel att ge och få glädje med fötterna

Ett bra sätt att berika vårt sexliv är att införa sexuella spel där fötterna ingriper. På ett aktivt eller på ett passivt sätt, det vill säga genom att stimulera vår partners fötter eller låta henne stimulera våra eller använda dem för att stimulera eller tvärtom stimuleras, närmar sig fotfetischism är ett bra sätt att andas nytt liv in i vårt sexliv.

Därefter kommer vi att ge dig en serie grundläggande tips och lansera en serie förslag för att njuta sexuellt med fötterna.

Det första rådet att njuta av dina fötter sexuellt är att ta väl hand om dem. Detta innebär korrekt hygien och god hydrering. Att ta bort liktornar och calluses och att klippa naglar korrekt är viktigt för att visa upp fötter som kan ge lek i en session med "fotfetisch".

Fotmassage

Att massera välskötta fötter kan alltid vara ett stort nöje för både de som ger denna massage och för dem som får den. För att öka känslan av njutning rekommenderas alltid att använda en god smaksatt massageolja eller, om så inte är fallet, ett vattenbaserat smörjmedel. Tack vare något av dessa två element kommer händerna på den person som utför massagen att kunna glida utan problem på fötterna hos den person som tar emot den. Tack vare oljan eller smörjmedlet blir smekarna mer intensiva och trevliga.

När det gäller att applicera en erotisk fotmassage kan det vara väldigt spännande och roligt att spela och experimentera. Hur? Använd t.ex. krämer som ger kyla eller värme till fötterna. Eller använda mun, läppar och tänder för att kyssa, nibba eller slicka fötterna på den älskade medan du masserar dem.

Ryggmassage med fötter

Fötterna är inte bara gjorda för att få glädje. De är också gjorda för att ge det. Podofiler vet det. Om du vill ge din partner nöje med fötterna, börja med att applicera olja och smörjmedel på dem. När du har smord dina fötter väl, placera dem försiktigt på din partners rygg och börja göra cirkulära rörelser på henne. För att göra känslorna av denna ryggmassage som ges med fötterna mer intensiva och trevliga, använd dina händer för att stimulera, smeka eller röra vid de delar av din partners kropp som du kan komma åt.

Fot onani

Fot onani

En av de vanligaste metoderna bland fotfetischälskare är onani med fötterna eller "fotjobb".

Footjob är alltid mycket spännande för podofiler. Har du någonsin försökt göra det? För att onanera din partner med fötterna måste du använda en god mängd smörjmedel och framför allt agera med stor delikatess och omsorg.

Ett bra sätt att intensifiera glädjen från en sådan handjob är att fokusera dina slag med fötterna i frenulumområdet. Att rita små cirklar runt honom är alltid galet.

Dåligt omhändertagna fötter passar inte för "fotjobbet". Kan du föreställa dig hur obehagligt det kan vara att känna en friktion av en majs eller en duricie på penis? Kan du föreställa dig hur smärtsam en repa på glans, förhud eller testiklar kan vara från en dåligt skuren tånagel? Om det alltid är viktigt att ta hand om fötterna för att utföra någon typ av övning som har att göra med podofili, när det gäller handjobb med fötterna eller stimulering av könsorganen med dem är det absolut nödvändigt.

Fotjobb