Nöjet med Lingam massage

måndag, 12 april 2021

Om du har sett annonser för erotiska massagesalonger och har granskat deras meny med tjänster, har du säkert sett att många av dem innehåller uttrycket "Lingam massage". Vet du exakt vad det är? Vet du vad det består av? Om du tror att denna typ av massage är ungefär som en erotisk massage med ett lyckligt slut bör du veta att du har fel. Det är inte det. Eller åtminstone att det inte är exakt.

Lingam-massagen är mycket mer än en erotisk massage med hög intensitet som slutar med onani eller handjobb. I det griper manliga könsorgan in och tar en speciell roll, ja, de masseras medvetet, upprepade gånger och med ett absolut slöseri med sensualitet. Men målet med det är inte lindring av utlösning. Eller så är det inte bara.

Den som utför en lingam-massage vill inte bara ha massagen. Det slutgiltiga målet för en massage av denna typ är att få den sexuella energin hos den som får den att flyta fritt och utan hinder. Den totala avslappningen för den som får massagen och att kunna uppnå en speciell andlig koppling till den som utför den är också mål för denna massage som ingår i gruppen av tantriska massage.

Lingam koncept

Ordet lingam kommer från sanskrit och dess bokstavliga översättning är "fallus". Således kan uttrycket lingam massage översättas som fallusmassage. Det finns dock en annan betydelse av ordet lingam, mycket mer andligt och mindre köttsligt, och den innebörden skulle bli något som "ljusets personal kanaliserar energi och nöje."

Ur hinduismens synvinkel skulle dessutom Lingam förstås som den symboliska representationen av guden Shiva. Lingam-ritualen skulle således laddas med andliga konnotationer och själva lingamen skulle ha en gudomlig karaktär. Således, när man masserar fallusen efter denna ritual, skulle inte bara den orgasmiska utbrottet eftersträvas. Det skulle i grund och botten eftersträvas att kanalisera den maskulina energin som lever inom oss och som inte alltid lyckas framstå. Det skulle då vara huvudmålet för manlig tantrisk massage.

Lingam Barcelona massage

Lingam massage fördelar

Att släppa den energin skulle vara en av de stora fördelarna med lingam-massage. Men det skulle inte vara det enda, eftersom det finns många som härstammar från det. Bland fördelarna med manlig tantramassage kan vi lyfta fram följande:

  • Öppna vårt sinne för nya tankedimensioner.
  • Det hjälper oss att känna varandra bättre.
  • Det skapar och stärker särskilt bandet mellan de två personer som deltar i det.
  • Hjälper till att läka sexuellt trauma.
  • Hjälper till med att övervinna negativ sexuell konditionering.
  • Släpp negativa energier.
  • Hjälper till att minska stressnivån.
  • Det ansluter oss närmare vårt andliga jag.

Ur en uteslutande tantrisk synvinkel skulle tantramannsmassagen också tjäna till att balansera Svadhisthana-chakra eller andra chakra. Enligt östliga filosofier, och bland dem tantra, har människor sju energicentra fördelade i hela kroppen. Var och en av dessa energicentrar kallas ett chakra och det andra ligger i könsorganet. Att balansera det energicentret tjänar till att övervinna vår osäkerhet, vår rädsla, våra frustrationer och vår ångest. För att balansera detta chakra, inget bättre än en Lingam-massage. Tack vare honom skulle vi få tillgång till de djupaste delarna av vårt medvetande och vi skulle läka såren i vårt undermedvetna.

Lingam Madrid massage

Hur man gör en lingam massage?

Efter att ha sett de många fördelarna med en tantramassage för män , låt oss se hur en bra lingammassage ska utföras. Som vi tidigare har angett är denna typ av tantrisk massage mycket mer än en handjob som skulle tjäna till att avsluta en erotisk massage. Det är därför det är viktigt att ta hand om stegen för att följa i detalj.

Avkoppling och andning i massagen

Den första, huvudstaden, är att hitta ett avslappnat och intimt utrymme för att göra det. Om vi försöker aktivera det andliga och främja meditation genom att kontrollera de mest grundläggande och primära sexuella impulserna, måste vi söka den tysta platsen.

Hittade den där platsen, måste lingam-massagen, liksom alla tantriska massage, förstås som en resa som måste avnjutas i sin helhet. Och den resan måste gå utan att skynda, njuta av varje sväng på vägen, aldrig med flyg. En massage av denna typ, har vi redan noterat, bör aldrig förstås som en hastig handjob som sätter lyckligt slut på en erotisk massage.

För att njuta av den här vägen som vi pratar om måste massagens slag kombineras med djupa andetag . För att förstärka sambandet mellan personen som utför massagen och personen som tar emot det kan det vara viktigt att starta massagepasset med utseende, kyssar och smekningar som tjänar till att stärka banden mellan massivens aktiva och passiva delar. Att samordna de två andetagen är ett bra sätt att stärka banden och ett viktigt steg för att utföra en bra manlig tantrisk massage.

När utrymmet är ordentligt inställt (användningen av dofter, rökelse, doftljus, mjuk belysning etc. kan hjälpa) ska mannen lägga sig på sängen eller massagebordet, på svärd, böja knäna och med benen något isär. Att placera en kudde under huvudet och en annan under bäckenet kan tjäna till att ge större komfort och göra det möjligt att inta rätt hållning.

För att göra massagen mer sensuell, mjuk, känslig och försiktig, rekommenderas det att du alltid använder ett smörjmedel eller massageolja. Dessa produkter möjliggör mer linjära rörelser.

Erotiska massörer Barcelona

Stegen för lingam massage

När händerna på personen som utför lingam-massagen och könsorganen hos den som får den har smörjts kommer det att ske på ett lugnt och lugnt sätt. När du gör slag av massagen kan den som utför den också, med försiktiga rörelser, smeka både blygdbenet och perineumområdet. Trots att det är mycket trevligt för dem som får massagen, kan det här sista området vara obekvämt beroende på vad som masseras, eftersom det är ett gränsområde med anusen, och för många män som stimuleras där i sitt tabuämne.

Det bästa är i alla fall aldrig att börja med penis. Att han är huvudpersonen i en massage av denna typ betyder inte att den ska börja med honom. Att göra det skulle vara att förkorta vägen och, som vi har påpekat, är vägen det som är viktigt här. Det är därför det rekommenderas att börja med att massera lårens insida och sedan gå mot ljumsken och pubis. Penis vaknar lite efter lite.

Efter massering av lår, ljumska och pubis är det lämpligt att massera testiklarna. På vilket sätt? Med mjuka smekningar, med cirkulära rörelser, håller du dem med kupade händer. När du masserar testiklarna måste du bedöma trycket på dem. Varje människas personliga smak bör bestämma graden av tryck.

Efter massering av testiklarna kommer penis säkert att göra anspråk. Det är då lingammassagen når sitt avgörande ögonblick. Rörelserna bör vid denna tidpunkt varieras. Även rytmerna. Roterande rörelser bör göras runt fallusaxeln. Den ska höjas och sänkas med händerna. Glans och penisbotten bör masseras omväxlande.

Erotiska massörer Madrid

Det lyckliga slutet på lingam-massage

Med denna typ av smek kommer orgasmens oundvikligen att komma. Att veta hur man skjuter upp det genom att modulera spänningsnivån är en av de stora dygderna som kännetecknar dem som ägnar sig åt att utföra denna typ av tantrisk massage. För detta är det viktigt att vara uppmärksam på andningsrytmen och rörelserna hos den som får massagen. När orgasmens ögonblick närmar sig måste personen som utför massagen stanna och röra sig bort från penis för att återigen ägna sig åt andra områden i närheten.

Tantrisk massage för män kan avslutas på två sätt: antingen med samlag eller med en manuell orgasm. Det kan också sluta, om vi tog begreppet lingammassage på ett slappt sätt, med ett muntligt slut . Allt detta, naturligtvis, inom paret. Det skulle vara de två medlemmarna i det som skulle bestämma hur man skulle avsluta denna modalitet av tantrisk massage.

Men ... hur är det under en affärsrelation? Det vill säga: vad händer om en tantrisk massörs tjänster hade anställts? Hur ska lingam-massagen sluta? Detta är något som varje klient bör vara tydlig med när han anställer en professionell specialiserad på denna typ av massage. Om hon arbetar för ett erotiskt och tantriskt massagehus eller annonserar sig som sådant, är det troligt att massagen endast och uteslutande ska avslutas på ett manuellt sätt eller, hur mycket, muntligt. Det sexuella förhållandet skulle i detta fall uteslutas. Om hon å andra sidan var en eskort som specialiserat sig på att utföra tantriska massage, skulle möjligheten att avsluta sessionen med ett "normalt" sexuellt förhållande vara helt öppen.

Om du vill få en lingam-massage, se först till vilken typ av professionell som kommer att tillhandahålla den. Innan någon utnämning av den här typen måste du vara säker på hur långt du vill gå och framför allt hur långt du kan gå med den anställda professionella. Vi kan rekommendera de bästa erotiska massörerna i Barcelona och Madrid .

Bestäm tillsammans om du vill att lingammassagen ska avslutas med samlag eller en befriande orgasm i hennes händer. Under alla omständigheter, i slutet av erotisk massage , slappna av, ta dig tid att ägna dig åt kroppens känslor och dela den erfarenhet du har upplevt.

Erotiska massage