Anal massage: vad är det och hur görs det?

söndag, 25 april 2021

Män som har provat det rekommenderar det till dem som inte har gjort det. "Du vet inte vad du saknar, platt," säger de. De som inte har provat det använder ofta ordet av poesutbildaren Luis Aragonés: "upp i röven eller håret på en räka." Och ändå, när vi pratar om analmassage talar vi inte nödvändigtvis om någon typ av penetration. I princip. Du kan alltid komma till det. Och faktiskt kommer det naturligtvis. I själva verket är anal massage den perfekta inledningen till analsex .

Vad är en anal massage?

När vi pratar om anusmassage talar vi om en typ av stimulering på den och dess angränsande områden. Analstimulering påverkar således inte bara anusen. Det påverkar också skinkorna och ett särskilt känsligt område av kroppen: perineum.

Stimulering eller massage av det området kan göras på många sätt. Det kan göras med händerna men också enbart och uteslutande med fingret, tungan eller med någon typ av erotisk leksak avsedd för den.

Allt det området vi pratar om är för många män ett tabubelopp. För en mycket hög andel män är analstimulering där mannen agerar som ett passivt subjekt en praxis för homosexuella färgämnen. Lätt och enkel. Utan palliativ. Något som inte är en manlig sak. Något som, på ett gammalt språk, är en sak.

För många kvinnor också, något som refererar till analsex eller anal stimulans är tabu. I det här fallet är det av andra skäl. Främst för att allt som har med anusen att göra anses vara smutsigt. I andra fall kommer det att komma ihåg som något smärtsamt för att ha haft viss erfarenhet av analsex.

Men denna nästan okända typ i världen av erotisk massage behöver inte vara smärtsam. Det borde faktiskt inte fungera. Inträngning (med ett finger, dildo, kontakt eller sele) bör inte heller uppstå om det praktiseras med vederbörlig försiktighet.

I den här artikeln kommer vi att förklara skillnaderna mellan analmassage och prostatamassage, hur den första görs och vilken omsorg du måste ta när du gör det.

Rövmassage

Anal massage och prostata massage

Många förvirrar analmassage med prostatamassage . Vi måste betona att de inte är desamma. Den första kan riktas mot män och kvinnor. Båda könen har rumpor. Båda könen har anus. Vad båda könen inte har är prostata. Prostata är ett manligt organ. Det är människans poäng P. Massera prostata gynnar att nå orgasmer av extraordinär intensitet.

Tillgång till detta valnötliknande organ som kallas prostata är från anus. Att introducera ett finger eller ett sexspel som är utformat för att stimulera prostata kan utföra denna typ av stimulering. För detta är det nödvändigt att koppla av anusen. Utan att koppla av den anala sphincteren kommer vi bara att kunna orsaka smärta. Det bästa sättet att koppla av anus är att massera den i förväg. Denna typ av erotisk massage skulle också vara en bra förberedelse för en P-punktmassage .

Massagen av röven , bra gjort, är en mycket trevlig upplevelse. Det är för både kvinnor och män. Inte överraskande är den anala sfinktern ett kroppsområde där många nervändar konvergerar. Massera rövhålet kan vara källan till många nöjen. För att uppnå dem måste dock ett antal faktorer beaktas.

Erotisk massör

Aspekter att ta hänsyn till vid denna typ av erotisk massage

De som anser att anusen är ett smutsigt område har rätt. På det sättet gör vi trots allt avföring. Men de har den bara delvis. Anus är ett smutsigt område om hygien inte sköts ordentligt. För att göra en massage av röven är det nödvändigt att lukkemaskan är ren. För detta kommer användningen av milda tvålar och även en speciell rengöring att tjäna en stund efter avföring. Ett bra sätt att få en bra rengöring av området utan att behöva gå ytterst med en anal dusch är att utföra ett perinealt bad.

Händerna som kommer att massera den anala sphincteren måste också vara rena. Dina naglar måste dessutom vara väl trimmade. Butthålet är, som vi har sagt, ett mycket känsligt område och varje dåligt skuren nagel kan orsaka ett sår medan man masserar en rumpa.

Den andra faktorn att ta hänsyn till för massören är själva anusens natur när det gäller dess förmåga att smörja. Är anusen naturligt smord? Nej. Det är därför det är nödvändigt att använda någon typ av artificiellt intimt smörjmedel för att massera det. Hur ska ett bra anal smörjmedel vara? Huvudsakligen måste det ha ett balanserat pH. Att välja ett doftande smörjmedel för anusen är ett av de största misstagen många gör. Vid alltför många tillfällen tenderar användningen av denna typ av smörjmedel att orsaka klåda i anusen. Så mycket som du ska slicka din rumpa är det bättre att använda ett doftfritt smörjmedel.

Anal massage

Hur utför man analmassage?

När de två angivna faktorerna (hygien i området och användning av smörjmedel) har beaktats kan vi börja massera i anusen . Medan detta sker är det viktigt att upprätthålla en uppriktig och flytande dialog med paret. Den som utför massagen bör fråga mottagaren hur de känner för varje ny åtgärd.

Lugn och långsamhet är nyckelelement i god praxis för en erotisk massör . Skynda dig inte. Som de säger ligger mycket av det upplevda nöjet i resan, inte mållinjen. Tålamod för den person som utför massagen är därför avgörande för att det ska bli en framgång.

När smörjmedlet har applicerats börjar du med att massera skinkorna . Låt området bli varmare. Låt händerna också ta upp sin rytm.

Rumpan på skinkmassagen bör vara närmare och närmare sfinkterområdet. Fingrarna ska närma sig den men inte komma in. Om de måste, kommer de att göra det när han är helt avslappnad.

När sfinktern slappnar av är det dags att sätta in pekfingret lite i anusen. Lite, aldrig för mycket, inte på en gång. Alltid långsamt och välsmord. När pekfingret har gått in i parets anus lite kommer en serie cirkulära rörelser att göras inifrån och ut. Att utrusta dig med latexhandskar för att utföra denna typ av massage är ett bra alternativ för att lägga till nya känslor och maximera hygienen för denna typ av sexuell massage.

Sammanfattningsvis kan vi säga att det finns ett antal saker som inte bör göras när man utför en rumpmassage:

  • Sätt in fingrarna plötsligt.
  • Påskynda massagens rytm.
  • Har långa naglar.
  • Testa genomträngningar utan smörjmedel.

Anal stimulator

Anal massage med erotiska leksaker

När massören har avancerat med fingrarna för att utföra analmassage kan vi experimentera med användning av erotiska leksaker . Vid denna tidpunkt måste du veta vilka typer av vuxna leksaker att använda och vilka leksaker inte. Vibrerande kulor är till exempel inte till nytta. Inte heller äggen. Prostata massageapparater och anal pluggar är perfekta sexleksaker för att öva anal massage. Om de är gjorda med medicinsk silikon, desto bättre. De har en mycket trevligare touch och är lättare att rengöra.

Utformningen av erotiska leksaker för analstimulering är avgörande för att de ska kunna utföra sin funktion utan risker av något slag. Alla sexleksaker som är avsedda att sättas i röven måste ha en propp eller säkerhetsring vid basen. Varför? Eftersom ändtarmsmusklerna kan fungera genom att samlas som en naturlig mekanism som kan absorbera alla slags föremål som för närvarande införs i anusen. Och under orgasm finns det många och mycket starka sammandragningar av denna typ som förekommer. Det är därför det inte rekommenderas att använda kulor eller vibrerande ägg när du utför en massage av denna typ.

Har du redan provat nöjen med denna typ av erotisk massage? Om ditt svar är, tänk inte bara på en sak: de flesta män som har provat det upprepas. Varför är det? De bästa erotiska massörerna vet hur man får mest njutning av dig och får dig att bli beroende ... Hitta ett specialiserat centrum och fördjupa dig i upplevelsen av erotisk massage.

Erotiska massörer