Spott eller silverregn: salivspel i BDSM

tisdag, 26 oktober 2021

Sex är oskiljaktigt från utbytet av vätskor. Kroppen svettas och svettningarna blandas i omfamningen. Penisarna ejakulerar och innan de gör det släpper de ut det som kallas precum eller Cowpers vätska. Slidorna utsöndrar sin egen buljong, den som fungerar som smörjmedel, som underlättar penetrationen och som till stor del står för graden av upphetsning hos kvinnan. YT tungorna ... hur är det med tungorna? Dessa är låsta i kyssar som ökar i intensitet ju fuktigare de är. Och fuktigheten kommer naturligtvis från saliv . Munnar saliverar av lust, kanske tänker på en binge av sex och saliv som oundvikligen byts ut i munnen av tungan.

För många människor antar dock saliv, som kroppsvätska, andra konnotationer som är mycket hetare, mycket smutsigare, mycket oanständigare. För dessa människor används saliv för att spotta på sin partner eller för att bli spottad av henne. Att låta det falla, som en tråd, på den öppna munnen på de som delar sängen eller känna hur saliven från den personen fyller deras mun. Den här typen av handlingar, som för många kan ses som en riktig koj, är väldigt spännande för andra. De förstås som sexuella metoder . Och som sådana har de ett namn: spotta .

Vad är silverregn?

Spott eller silverregn är en sexuell praxis som vanligtvis är typisk för BDSM- universum och, mer specifikt, för Domination/submission-spel . Femdomsspottet , till exempel, är en form av kvinnlig dominans där dominan är ansvarig för att spotta på hennes undergivna. Spotta på engelska kallas spit och det är från den termen som begreppet spotting kommer från.

I alla dessa spel som vi pratar om spelar saliv en grundläggande roll och kan bli huvudpersonen på olika sätt. Det räcker med att titta på ett sexforum för att upptäcka på vilka olika sätt människor tycker om att förvandla saliv till huvudpersonen i deras sätt att knulla .

Det finns människor som gillar att få dem att spotta i ansiktet, helst bredvid ögonen (så att mascara till exempel rinner av som ett resultat av spott); flickor som blir tända på ett speciellt sätt om deras partner slänger en slick på brösten; män och kvinnor som känner en kyla av njutning när spottet träffar direkt på deras anus och människor som smälter av njutning när de känner saliven från sin partner eller sexuella lekkamrat falla, långsamt och som en tråd av dregling , in i munnen på dem.

Silverregn

Sätt att träna silverregn BDSM

Utövandet av spottning, silverregn eller spottfetisch (på alla dessa sätt kan vi prata om denna sexuella praktik) kan ha olika varianter. Alla av dem skulle grupperas i tre grundläggande typer:

  • Förnedring. I det här fallet är dominantens saliv huvudpersonen. Han spiller vanligtvis ut det eller spottar det (vanligtvis med största möjliga våld) i ansiktet på sin undergivna eller på hans könsorgan. Han kan också, om så överenskommits, spotta i slavens mun eller låta saliven droppa långsamt in i den. Detta sätt att låta slempipan falla på den undergivnas mun kallas dregling . Vid vissa tillfällen kan Mästaren söka att den undergivna eller undergivna förödmjukar sig själv genom att slicka saliven som Han har spottat på marken eller på sina stövlar. Scenen där slaven slickar Mästarens stövlar är utan tvekan en ikon inom BDSM-universumet.
  • Dyrkan. I vissa BDSM-spel är utövandet av silverregn helt enkelt en nästan irreparabel härledning av den tillbedjan som den undergivna delen upplever gentemot den dominanta delen. I dessa fall ses Mästarens erbjudande av saliv som ett privilegium som ges till hans tillbedjare. Genom att smörja honom med det, välsignar Mästaren, som dyrkas, sin slav och överför sin energi till honom.
  • Neutral. Ibland kan spottning utövas på ett neutralt sätt, utan att införandet av saliv i sexuell praktik försöker symbolisera eller göra någon form av förnedring eller tillbedjan uppenbar. I dessa fall kan saliven spridas, baserat på slickningar, över kroppen. Det kan också tjäna till att försöka smörja anus eller slappna av genom att öva på annilingus eller kyssa svart .

Spotta fetisch

Hur genererar man mer saliv för att träna silverregn?

Som vi har noterat tidigare är saliv fukt. Och luftfuktighet är ett begrepp som är nära kopplat till sex. Alltså, ju blötare könet är, desto mer intensivt och spännande är det. Det är därför det är viktigt att saliv finns i den och att den också finns rikligt. Om du är en älskare av sexuella spel där denna utsöndring spelar en grundläggande roll, kommer du att se på ett speciellt sätt att det finns mycket saliv . Låt munnen som måste spotta generera det utan att stanna.

Hur man får det? Hur får man munnar att saliva mer? Följer något av följande tips:

  • Drick mycket vatten hela dagen.
  • Tugggummi med citrussmak . Tuggummi av denna typ hjälper till att öka salivutsöndringen.
  • Använd alkoholfritt munvatten och undvik användningen av munvatten som bär det. Munvatten med alkohol torkar ut munnen och begränsar salivproduktionen.
  • Andas helst genom näsan. Andning genom munnen minskar salivproduktionen.

Ett annat bra sätt att öka produktionen av dregling eller saliv är genom att öva munkavle eller extrem felatio . Fan, den där mobila versionen av den djupa halsen där penisen utför penetrationsrörelserna men inne i parets mun, är ett bra sätt att få spottkörtlarna att generera saliv med tusentals per timme. Som alla extrema sexmetoder måste munkavle göras med stor försiktighet.

Slutligen, och för att avsluta denna artikel, kommer vi att granska att sexuell lek med saliv skulle vara en del av den grupp av sexuella metoder som ingår under termen salofili . Tekniskt sett skulle salofili betraktas som en sexuell fetischism eller parafili där man uppnår njutning genom att smutsa ner njutningsobjektet.

Inom denna grupp skulle vi hitta, bland andra sexuella utövningar, Bukkake , cum shot , coprophilia , misofili, golden shower , etc. Silverregnet BDSM skulle å sin sida vara en del av salofili , en fetischform där sexuell upphetsning erhålls genom att interagera med salthaltigt avfall från kroppen. Bland dessa avfall skulle naturligtvis saliv vara, som i dessa metoder blir en fetisch .

Silverregn