Sex i lyxbilar: sexuella metoder och positioner

tisdag, 16 november 2021

Lyxbilar är för människan vad fjäderdräkt är för en påfågel: ett element av förförelse. Naturligtvis kan du alltid haka på , även vid ratten i en Ford Fiesta. Det är inte nödvändigt att köra en Mercedes, en BMW eller en Rolls Royce för att lyckas inom förförelseområdet. Men gör inga misstag: det kommer alltid att vara lättare att vinna en kvinna när du kör en Ferrari, Lamborghini, Audi cabriolet, Bentley eller Aston Martin. Det är lättare att visa upp sig i någon av de bilarna än med en Opel Corsa eller Peugeot 205. Det finns studier om detta.

En av studierna om vikten av att ha en bra bil när det kommer till flirting gjordes för en tid sedan vid University of Texas San Antonio. En professor vid detta nordamerikanska universitet bekräftade det med dessa ord: "att visa en lyxbil på första dejten kan gynna ett sexuellt möte, men det garanterar inte att förhållandet kommer att gå längre och få en stabil karaktär." Visst tycker vi att han var väldigt ljummen när han sa "kan".

Det faktum att samma studie avslöjade att kvinnor, när de letar efter en stabil relation, föredrar de män som kör en mer normal bil intresserar oss inte så mycket. När allt kommer omkring, vem sätter sin hand i brand för uppriktighet

av någon när du svarar på dessa frågor? Vem, när man svarar på en fråga av denna typ, ljuger inte för att undvika möjligheten att ses som en absolut materiell person?

Reklam är mer verkligt än många av oss tror. Eller, åtminstone, den upprätthålls på mer verkliga sociologiska grunder än på vilken till exempel all sirapsliknande och romantiska mytologi i Hollywood-filmer upprätthålls. En flaggkvinna dyker alltid upp bredvid en lyxbil. Och mannen som kör den bilen har redan fått något av andra.

Ibland svämmar till och med passionen över och en libido produceras som gör det omöjligt att skjuta upp begärets tillfredsställelse. Det är dags här jag fångar dig och här ger jag dig. Från att jävla så fort som möjligt. Av akut och snabb sex.

På den tiden... hur kan du slösa tid på att hyra ett rum per timme på ett kärlekshotell ? Hur ska man tänka på vart man ska ta vägen när slidan osar av smörjmedel och penis håller på att spricka? Vad är bilen till för? Du kan lyssna på musik inuti den, den har luftkonditionering och uppvärmning, eftersom den är lyxig förstås den att den är bred och bekväm ...

I den här artikeln kommer vi att prata med dig om sex i bilen (i det här fallet en hel sportbil), sjukligheten av att jävlas i den, de bästa positionerna för att göra det och i vilken utsträckning porr i bilen har blivit en genre inom porr online .

Älska i bilen

Tips för att ha sex i en lyxbil

Alla som har upplevt det vet. Det är inte bekvämt att ha sex i bilen. De som inte har upplevt det kan få en uppfattning genom att titta på bilder på par som jävlas i bilen . Det är inte bekvämt, nej. Eller så är det åtminstone inte i bilarna som vanliga dödliga kör.

Men brådskan förstår inte bekvämligheter och baksätena har för många par varit platsen för deras första sexuella förspel. Många män och kvinnor har lämnat sin oskuld där.

Om du är en av dem som har upplevt denna upplevelse kommer du att förstå råden som vi kommer att ge nedan. Om du inte är det, tänk på dem. De hjälper dig att njuta av sex mer och bättre i en bil från dyra märken som Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, etc.

Det första tipset verkar onödigt men det är det inte. För att ha sex i bilen måste den vara stoppad och av vägen. Logisk, eller hur? Tja, det skadar aldrig att säga. Experimentlusten och experimentlustan leder ibland till farlig terräng och det har förekommit fall av personer som råkat ut för en trafikolycka medan följeslagaren gett föraren en avsugning.

Det andra tipset är att göra det på ett mörkt ställe och på natten. Det förstås om man inte vill bli observerad. Det finns människor som är särskilt sjukliga när de tittar på dem medan de njuter av sex. Vi vet inte om detta är ditt fall och vi vet inte heller din grad av exhibitionism. Om du gillar (som de flesta dödliga) privatliv, parkera din bil på en mörk plats eller, direkt, tona rutorna. En bil med tonade rutor garanterar en högre grad av integritet än en som inte har dem mörklagda.

En mycket speciell och afrodisiakum typ av sjuklighet som är nära relaterad till den som beskrevs i föregående stycke är den som upplevs av människor som, som inte vill bli observerade när de har sex, är särskilt upphetsade när de tror att de är på väg att bli "jagade" röda -hänt med en penis i munnen, trosorna nere eller rumpan i pompa.

Och det är att begreppen sex i bilen och sexuell sjuklighet är nära sammankopplade.

Det tredje tipset: se till att dörrarna inte kan öppnas från utsidan och se även till att innerbelysningen i bilen inte tänds. Det är inte en fråga om att förvandla bilen till en scen för liveporruppträdanden eller en porrfilmsuppsättning .

Fjärde tipset: om du ska göra det i framsätena, var försiktig med signalhornet. Att låta oväntat kan ha två effekter. Ett: locka någons uppmärksamhet. Två: plötsligt skär i partnerns rulle.

Femte och sista tipset: se till att du har allt du behöver till hands innan du börjar. Och vad kan behövas? Kondomer till exempel. Och hygieniska vävnader. De som redan är mer utrustade och framsynta kan till och med bära en sexleksak i handskfacket.

Det skulle inte skada heller, till exempel att ha någon form av filt eller lakan eller tygbit att täcka sätena med. Varför? För svett och andra kroppsutsöndringar kan alltid bli smutsiga och lämna dålig lukt på klädseln. Och eftersom det finns många galna människor som tränar backning eller samlagsavbrott och inte faller in i det faktum att sperma är väldigt svårt att rengöra när den väl har fallit på klädseln på en bil och i sanning är det inte bra att säga att gå en lyxbil med spermafläckar på baksätena.

Lyxbilar

Sexuella metoder i bilen

När de tidigare råden har beaktats och redo att ha sex i en lyxbil, ska vi se vilka positioner som är mest lämpade för att fullt ut utnyttja möjligheterna till sexuell njutning som en bil erbjuder oss.

Innan vi ger råd om de bästa positionerna för sex i bilen, kommer vi att varna dig för att det finns två faktorer som i grunden avgör vår förmåga att välja mellan dessa sexuella positioner . En av dessa faktorer är storleken på bilen. Att ha en rymlig, högklassig bil utökar möjligheterna att välja från ett större antal erotiska positioner.

Den andra avgörande faktorn när det gäller att utöka eller begränsa vår katalog av positioner för att älska i bilen är, varken mer eller mindre, vår egen storlek. Vår resning. Att vara för lång begränsar i dessa fall mycket och du bör välja limousiner som Bentley eller Audi . De korta har det bättre när det kommer till att njuta av sex i bilen, speciellt om du vill träna någon typ av penetration. Med en Mini drar du

Vi kommer att ge dig några idéer här och rekommendera ett par sexuella metoder för att ha sex i bilen.

Vår första rekommendation är att dra nytta av bilen för att utföra en felatio . Avsugning är alltid en bra resurs. Dessutom kan de tränas utan problem i framsätet. Om du är ett fan av porrwebbplatser kommer du att se att det finns många bilder av sex i bilen vars centrala tema är just det: utövandet av oralsex i bilen.

Ett annat alternativ som liknar detta är onani . Att rycka inuti bilen är, förutom att vara en klassiker, ett bra sätt att ta vara på den integritet som ett fordon ger. Om handjobbet görs i en lyxbil blir det att onanera en femstjärnig upplevelse

Utöver dessa två sexuella övningar för vilka det inte är nödvändigt att inta någon måttligt krävande position (onani kan utövas från ett säte till ett annat, utan större förändringar i kroppsställning förutom en lätt vridning av bålen och en sträckning av armen), finns det en serie ställningar som kräver lite mer flexibilitet och koordination mellan medlemmarna i paret. Vi kommer att prata om dem nedan.

Sexuella metoder i bilen

Ställningar i bilen

Att fälla ner baksätena ger något av en säng att ligga på och njuta av den typiska missionären . Placerad under, liggande på rygg och med utspridda ben, penetreras hon av honom, som måste vara särskilt uppmärksam på att inte dra sig för långt för att inte träffa kupéns tak med huvudet.

Att fälla ner baksätena ger också möjligheten att njuta av en av de mest klassiska erotiska positionerna : 69 . Att njuta av en av Kamasutras mytiska positioner i till exempel en Maserati Quattroporte är något som utan tvekan är ovärderligt. Självklart: vänja dig vid tanken att det inte kommer att bli helt lätt.

En annan pose som vi varmt rekommenderar är Amazon pose . Denna position kan övas både i passagerarsätet och i baksätet. Om det tränas bak, ska framsätena skjutas framåt.

När sätet där penetrationen ska ske har valts är det pojken som sitter i den. Flickan kommer då att placeras ovanpå pojken, vänd mot honom och med sina ben placerade på båda sidor av sätet. I den här positionen kommer hon att ansvara för att rida honom som om han vore en Amazon. Denna position i bilen ger en romantisk känsla av intimitet då paret kan titta in i varandras ögon.

Om flickan, istället för att vända sig mot pojken, vänder ryggen till honom är möjligheten till penetration som öppnar sig framför honom dubbel. Du kan utöva vaginalsex eller, om så önskas, analsex . Att njuta av en bra grek till exempel i en Porsche 911 kan vara ett utmärkt sätt att dra nytta av dess bekväma och eleganta kabin.

Slutligen kommer vi att rekommendera en hållning som endast bör tränas när du befinner dig på en särskilt avskild och ensam plats. Varför? För att öva på det måste du vara ute ur fordonet. Låt oss kalla denna hållning "valpen vid dörren."

Namnet på denna position för sex i bilen är mycket illustrativt. Hur utförs det? Med en baklucka öppen kommer flickan att stå bredvid fordonet med händerna vilande på sätet. Böjd så här och med rumpan i pompa, kommer pojken att kunna penetrera henne vaginalt eller analt.

Doggy pose, när båda parter inte är för långa, kan också tränas i baksätet. Pojken placerar sig på alla fyra över honom, placerar sig bakom henne, på knäna och penetrerar henne bakifrån.

Visst, din fantasi har fått dig att föreställa dig mer erotiska positioner att knulla i bilen. Och om du inte har föreställt dig dem och du vill begrunda mer, lär dig av dem och samtidigt höj din sexuella temperatur, öppna din favoritsökmotor och skriv följande: sex i bilen videos . Denna sökning ger dig tillgång till många videor av par som har sex i bilen . Det du ser ger dig säkert många idéer att omsätta i praktiken och ha en fantastisk tid i din Mercedes AMG (för att säga en mycket lyxig modell).

Sexställningar i bilen